onsdag 10 juli 2013

Ännu mer om insamlingen till neo på Akademiska sjukhuset

Idag är första dagen på 5 veckors ledighet så nu har jag äntligen tid att blogga igen. Den senaste tiden har jag sytt en del sommarkläder till mig och sonen men de återkommer jag till i senare inlägg. Nu ska jag skriva om insamlingen till neonatalavdelningen på Akademiska sjukhuset där nyfödda bebisar som inte mår så bra vårdas. Jag tycker om att bidra till insamlingen dit eftersom jag fått höra hur uppskattat det är av många föräldrar som är i en mycket svår situation. Att plaggen jag syr kan glädja någon som har det jobbigt tycker jag är jätteroligt och därför har jag då och sytt saker som skänkts dit. Nu den senaste tiden har jag dessutom tagit ett större ansvar för att samordna insamlingen. Min kära syvän Theres som håller i insamlingen har nämligen drabbats av en stor tragedi då hennes lilla pyre i magen dog och orkar inte dra hela lasset med insamlingen just nu så då tar jag en större roll. Tack vare hennes hjälpsamma granne så kunde jag få hem tyger som Znok och Strömming skänkt till insamlingen och som funnits hemma hos Theres. De tygerna har jag dels själv klippt ut en del plagg av och dels så ska jag låta andra få klippa ut plagg till neo av tygerna (en annan syvän kommer imorgon).

Dessutom har jag varit en vända till neo och lämnat in några plagg jag själv sytt och jag ska dit igen snart med fler saker jag själv sytt och sådant som andra sytt och skickat till mig. De plaggen jag lämnade in senast hann jag tyvärr inte få någon bild av men här är några saker jag sytt nu den senaste veckan och som ska lämnas in nästa inlämning.
 Tre små mössor i tyg skänkt av Strömming.

 Två byxor i storlek 50. Paret till vänster är sytt i ett tyg jag sytt mig en klänning av (klänningen visas senare) och paret till höger är av tyg skänkt från Znok.

Hängselbyxor i storlek 50 och 40 sydda i tyger skänkta av Kameleont design och en tröja i storlek 40 och två mössor sydda i tyger jag själv hade hemma.

1 kommentar: